Spirituele Coaching' Een situatie die jou raakt, geeft altijd aan welk gebied in jouw leven nog niet in balans is, nog geheeld mag worden.
Ik werk altijd zuiver en respectvol.'Wij hebben allemaal te maken met 'conditionering', dat wil zeggen dat het land waar we geboren zijn, de streek waar we opgegroeid zijn en het gezin waar wij uit komen hebben ons bepaalde normen en waarden meegeven. Als je wieg ergens anders gestaan had, had je hoogstwaarschijnlijk op een andere manier in het leven gestaan (bv. hoe kijken we aan tegen de rol van vrouwen, afkomst of 'klasse'). En dat conditioneren begint al vroeg, vaak al als we nog kleuter zijn. Op zich is het goed dat we in de maatschapppij bepaalde afspraken maken over de omgang met elkaar, maar veel mensen zijn zo geconditioneerd dat ze zichzelf in de loop der tijd een beetje kwijt zijn geraakt.

Spirituele coaching betekent voor mij eigenlijk (ja, ik ben redelijk nuchter) dat ik je weer coach naar wie je bent en je laat zien waar je jezelf niet meer bent. Als je jezelf niet meer bent, kan dat namelijk tot veel energieverlies lijden, tot lichamelijk klachten, jezelf teveel aanpassen, relatieproblemen, etc.

Als je voor de eerste keer bij mij komt, zal ik eerst met jou kijken waar het in jouw leven op dit moment uit balans is (vaak zijn dat stukken waar je steeds weer tegenaan loopt) en dan met verschillende technieken kijken hoe je daarin meer balans kunt krijgen. Voorbeelden hiervan zijn:

- Innerlijk-Kind therapie
- Hypnose / regressie
- Systemisch Werk (Opstellingen van het Verlangen)
- gerichte coaching